Experimentera att göra detta superbilliga vin

Inte samtliga av oss innehar råd att få ett glas gott vin på våra bord vid våra måltider.

Men om det idag vore möjligt, skulle samtliga tycka mycket om att äta till ackompanjemang av denna dryck.


Vinsasen finns på http://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.

Vin är en dryck som innehar firats sedan urminnes tider.

Det finns handlingar som visar att det bryggdes och fanns med på favoritlistan allaredan när människan precis hade lärt sej att bruka sin födoämnen.

Denna dryck rekommenderas för konsumtion av män, kvinns samt pensionärer.

Det röda druvvinet speciellt innehar visat ett litet antal exceptionella egenskaper vad gäller att avblåsa åldrande, typ att det har flera medicinska fördelar om de tas regelbundet alldenstund det är extremt rikt på antioxidanter.

För dem som ej kan köpa vin, är allt ej förlorat.

Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.

Detta kommentar kommer att exponera dej hurdan man gör detta.

Med lite övning kommer man att kunna tillreda ditt eget billiga vin som i smak kan tävla med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.

Vad man ska för ditt hemgjorda vin

En halv bägare socker

144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 andel druvsaft och inte har ett litet antal övriga tillsatser

En flaska vari du kan jämföra 4 liter vätska

Två-tre ordinarie ballonger

Vatten – Det rekommenderas att använda destillerat vatten, men man kan begagna ditt vanliga kranvatten för att ytterligare minska kostnaderna. Klicka här för Plasthinkar och jäshinkar

Ett stift som kommer att nyttjas för att göra några hål i ballongerna

Vinjäst. Men om man inte innehar det, kan vanligt bagerijäst fungera också fast smaken blir tyvärr därefter oxå.

Kolla på Internet efter ett bra vinjäst, de kostar inte flera kronor per avklarad flaska.

För nybörjare som behöver en del mer orientering och hjälp, skulle det vara bäst om du se till att man har med dig en mätkopp, ett gummiband alternativt, en tratt och flaskor

Kavla opp ärmarna och gör dej redo att göra vin

Ta tratten samt häll sedan saften i behållaren.

Häll alla tre burkar (totalt 144 gram) och häll efter i två gånger så mycket vatten.

Om man innehar tre burkar lemonad, häll sex burkar vatten.

Skaka alltsammans tills blandningen blir helt enhetlig.

Vid denna punkt, tillsätt den halva koppen socker.

Skaka igen djupt.

Sockret bör vara helt löst i slutet av blandningen.

Idag tar vi jästen.

Följ instruktionerna, mixa ut jästen i enlighet med instruktioner samt få den klar för bruk.

När jästen är klar, tillsätt även denna till blandningen du har och skaka igen.

När detta har slutförts, binda du ballongen till mynningen av behållaren.

Säkerställ att ballongen innehar ett litet antal gap i sig innan man knyter fast den till mynningen av behållaren.

Det är ett i synnerhet fason att binda ballongen till mynningen utav behållaren.

Det skall vara väl tillverkat och nära (här kan man använda snöre alternativt gummisnodd att knyta med).

Insätta behållaren på en varm plats, där den ej skall störas på minst en halv dag (12 timmar).

Vid slutet av denna tid kommer man att höra poppande ljud av bubblor.

Detta är ett belägg på att jästen fungerar väl.

När dagarna passerar (processen kan ta ett litet antal 2-3 veckor) kommer ballongen att bliva uppblåst med gas som genereras av jäsningsprocessen.

Så länge ballongen blåses opp är processen verksam.

Du kommer att kunna när vinet är klart, när ballongen töms.

Ditt vin är klart!

Nu måste man tappa det makligt igenom en sil i de flaskor man önskar lagra det i.

Flaskorna skall företrädesvis ha en mörk kulör.

Stoppa in i kylskåpet samt njut sedan utav ditt eget vin som kostade nästan inget – men det är gott!