Uppnå ketos med hjälp av vietnamesisk kanel

Den som intar vietnamesisk kanel i kombination med dieter som exempelvis LCHF, Atkins eller Dukan har lättare att uppnå ett läge av ketos. Många har svårt att åstadkomma ett stabilt läge av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det önskvärda tillståndet raskt och effektivt. Gert Strand AB släpper nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inkludera i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter som LCHF samt Atkins, vanligtvis för att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man måste minska sitt intag av kolhydrater. Det finns skilda nivåer av det såklart, men personer mer målbilden att bli av med fettmassa vill reducera sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett läge där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet ifall man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas skapa egen energi av proteiner och fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen höjer fettförbränningen och man går snabbare och lättare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel ett par dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin föda, man äter å andra sidan fritt av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara tungt, men det är för att kroppen måste ställa om sin bantning under graviditet
metabolism och de besvärliga bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är jobbigast.

Det finns människor som upphör med sitt kolhydratintag och ändå inte tycks hamna i ketos, de testar med ketosstickor och inväntar den ökända dåliga andedräkten som kommer med ketos, men inget händer. Antagligen beror detta på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska uppgå i ketos vilket är negativt för kroppen på flera sätt.

Fler och fler personer med denna komplikation har insett att kanel är vad som krävs. Efter endast någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger sedan stadigt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och genomförde undersökningar och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den bästa för att snabbt hamna i ketos. Den innehåller ett avsevärt högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi hittar i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är full med smak, färg och doft, och har många fantastiska egenskaper som gynnar fysisk välbefinnande. Frånsett att den är effektiv för att få lågkolhydratare att hamna i kraftig ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt bidrag till viktnedgång i allmänhet då den ökar insulinkänsligheten och därför också minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den också kallas – fördelaktig för muskeluppbyggnad och därtill är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck och nivån av dåligt kolesterol.

Det går fullständigt utmärkt att substituera ordinär kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är härlig i morgonkaffet – något som skänker kroppen en kraftig kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Handla din Saigonkanel från Gert Strand AB genom hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du erhåller fräsch, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.