Smaksätt ditt vatten

Det är viktigt att dricka både smakligt och hälsosamt

Det är godare med smaksatt vatten än det vanliga kranvattnet. Problemet är att det smaksatta vattnet är så dyrt i jämförelse med det släta som finns i våra kranar. Det är också krävande att kånka med sig från affären stup i kvarten, och inte fullt så nyttigt som vårt enastående svenska kranvatten är.

smakaromersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Man står i butiken och väljer mellan att handla två liter smaksatt, kolsyrat vatten alternativt en läsk till veckans lite festligare stunder. Måhända köper man både och, eller så handlar man läsken – för vatten finns ju faktiskt i kranen där hemma. Lösningen när det gäller det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs till skyhöga priser ute i butik är att satsa ekonomiskt i en kolsyremaskin till köket där hemma och göra sitt eget. På så sätt får man kolsyrat vatten exakt när man önskar, till en bråkdel av kostnaden och utan att behöva bära med sig extra vikt från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att införskaffa för mellan 600 kronor och flera tusen, men dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänas de slantarna så småningom in. En annan fördel med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds via våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den underbara, subtila smak på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept framtaget av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen tillföras i köpt, kolsyrat vatten, alternativt i det vatten man personligen kolsyresätter i hemmet.

Sortimentet av bordsvattenaromer är rejält – hela 22 smaker finns att välja bland – från söta, barnvänliga smaker som Banan, Smultron, Vanilj samt Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker som Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint samt Absinth. De flesta av samtliga jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, och Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har fått rejäla framångar, mycket därför att de kan intas av de flesta. Dessa smaker består av varken kolhydrater eller kalorier vilket gör att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De innehåller inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som önskar ta hand om sin kropp och hälsa.

Doseringen är minimal, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna är tillräckligt för att ge smak åt en hel liter kolsyrat vatten. En flaska består av 30 ml och kan därmed smaksätta hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple samt Äpple säljs också i stora 270 ml flaskor som lämpar sig för exempelvis arbetsplatser, barer samt restauranger. Som privatperson kan man köpa hem flertal skilda smaker för att variera – alternativt mixa!

Alla aromhusets bordsvattenaromer finns att handla på www.allt-fraktfritt.com