Msm pulver kan med överläge användas i ansiktet

Har du ställt dej frågan hur du kan få en finare hud? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva professionell hjälp men ifall det mest är så att du då och då får finnig hy alternativt att du har fläckiga partier som du vill vårda så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta en aning msm som svavel kosttillskott och även vårda inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är faktiskt så att man kan få nätt hy via att använda sig av msm pulver i ansiktet. Det här är ett pulver som innehåller ren biologisk svavel som kan läka uppretad hy, minska ärr av akne och även dämpa inflammation. Och det är inte svårt att processa själv med msm pulver som man handlar på burk online från till exempel allt-fraktfritt.se, CDON alternativt Tradera för att därpå mixa med vatten alternativt med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan hälsokosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver kosttillskott från allt-fraktfritt.se i förträffligt medicinförpackningHögsta kvalitet MSM Metylsulfonylmetan pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan inleda med att skapa en ansiktsmask som består av svavelpulver. Mixa omkring 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung och 1 sked kefir. Blanda och låt masken svälla till. Ge detta minst 30 minuter så att msm pulvret löses upp ordentligt. På denna länk visas ytterligare råd: methylsulfonylmethane

Den här masken skänker åtskilliga fördelar. Frånsett att du får en läkande verkan så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket även bidrar till förtjusande hud. Du kan använda samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Av och till så har man ju helt okej hy men så dyker det upp en bångstyrig finne mitt på näsen alternativt kinden. I detta läget så kan man punkt-behandla med msm. Mixa ett kryddmått med lite vatten och blanda redigt så att det blir till en smet som du därefter kan dutta på. Detta kan upprepas många gånger och du bör se effekt ganska snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten skänker bättre hy för att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan enkelt framställa ditt eget ansiktsvatten genom att mixa en sked svavel msm med vatten och därefter hälla detta på flaska.

Viktigt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask eller vatten som man använder för att vårda huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Därjämte så ska du ständigt se till att området som ska behandlas är fräscht och att dina händer är rena innan du börjar blanda och processa.

Man bör också låta svavelpulvret ha kontakt med huden i åtminstone fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att det här ska ge genomslagskraft.

Metylsulfonylmetan utvärtes

Förutom att du kan erhålla finare och renare hud med msm pulver så kan detta vara något som hjälper dig med andra bekymmer. Vid solbränna så kan en msm blandning giva lindring och därutöver så kan man vårda svullnader och värk utvärtes med detta pulver.

Ett gott råd kan vara att tillägga en aning pulver till den produkt som du ändå använder för att behandla din hy med. Blanda inte direkt i burken utan bara i den kräm alternativt gel som du tar för en engångsbehandling!

Med msmpulver så kan man komma åt stelhet, träningsvärk samt muskelinflammationer med en skonsam utvärtes behandling som är kvick att fullfölja och som inte kräver mer än lite pulver och lite vatten, så det är inte endast msm pulver i ansiktet som kan ge en kraftfull effekt.