Kolsyrade och smakrika drycker utan kalorier

För mycket kalorier leder till trötthet

Det är enkelt att samla på sig kalorier men tufft att bli av med Socker är den sämsta sortens kalorier man kan stoppa i sig – för de ger mycket kraft, men ingen näring. Socker som inte förbränns lagras in i kroppen som fett och innan dess åstadkommer sockret att blodsockret snabbt går upp och därefter ännu snabbare ner igen, vilket leder till sömnighet, oförmåga att koncentrera sig och till och med nedstämdhet.

sodastreamer kolsyrat bordsvatten smakerläskvichy vattenmineralvatten

När vi dricker sockrat kaffe, te, läsk, saft och till och med juice för att pigga upp oss en aning under arbetstid eller fritid så blir effekten ur ett större perspektiv den motsatta. Kaffet piggar ju upp i sig själv, men alla de andra dryckerna bidrar till ett oerhört kortvarit uppsving i humör och vakenhet, för att därpå ge en riktig djupdykning. Vatten är den ultimata drycken att ta till när man vill kvickna till – det skänker vare sig kaloripålägg eller negativa effekter på blodsockret. Tvärtom så balanserar vatten kroppens alla funktioner och rensar den från slagg.

Vatten är den bästa drycken

Vatten kan drickas med eller i frånvaro av kolsyra, och det mest uppfriskande alternativet är för de flesta helt klart kyligt, krispigt, kolsyrat vatten – gärna smaksatt med någon god frukt eller bärsmak. Allt fler väljer att handla hem en kolsyremaskin för att få tillgång till färska bubblor från det hälsosamma kranvattnet när än törsten sätter in. Även arbetsplatser investerar i kolsyremaskiner i allt större omfattning.

Gott kolsyrat vatten med Aromhusets många smaker

Vill man sätta smak på sitt hemkolsyrade vatten så är Aromhusets bordsvattenaromer det ultimata alternativet på marknaden idag. Aromhusets sortiment av bordsvattenaromer innehåller 22 fantastiska smaker med enorm mångfald där alla kan hitta sina favoriter. Klassiska smaker som Citron, Jordgubbe, Skogsbär och Äpple utmanas av bubblare såsom Granatäpple, Pepparmint, Toffee Kola samt Absinth.

Alla Aromhusets produkter, såsom bordsvattenaromer, kaffearomer, vispgräddearomer och läskkoncentrat finns att handla på www.allt-fraktfritt.com – låga priser samt ingen fraktkostnad tillkommer!

Superkoncentrerade aromer i små samt stora flaskor

Flaskorna som man handlar för hemmabruk består av 30 ml arom per flaska, vilket är tillräckligt åt 15 liter vatten. Bordsvattenaromerna är såväl billiga som dryga och små, viket möjliggör köp av åtskilliga flaskor samtidigt. Olika familjemedlemmar måhända gillar olika smaker, eller så vill man ha att variera mellan. Det går även mycket bra att blanda olika smaker med varandra för att skapa egna kombinationer. Korken på de små flaskorna rymmer 3 ml, så om man fyller den till 2/3 med arom så har man en klockren dos för att smaksätta en liter kolsyrat vatten.

För näringsverksamheter, restauranger, kaféer samt barer finns större och ännu mer lättdoserade flaskor med Aromhusets bordsvattenarom. Dessa flaskor innehåller 270 ml smak och doseras med en smart pump där en pumpning ger smak åt en halv liter kolsyrat vatten.