Kolloidalt Silver är en vattenreningsprodukt som decinficerar och renar dricksvatten.

Kolloidalt Silver innehåller silverjoner samt silverpartiklar

Kolloidalt Silver innehar sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en förändrad EU-klassifikation, alltså ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Dosering Kolloidalt Silver:
Mixa ett par tsk. per liter dricksvatten du vill behandla. Skaka om och låt stå en kvart.

Vad är då kolloidalt silver?

Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner som svävar i vatten.
Kolloidalt silver innehåller allmänt 10 ppm silver, som motsvarar 0,01 gram per liter. Produkten används för rening av vatten.

Fungerar det som kosttillskott?
Det är ett kosttillskott i många länder och även inom EU. Men inte nu längre, trots att den etablerade “Läkemedelsvärlden” tvingats erkänna preparat efter preparat från hälsokostsidan.

Dessvärre är kollodialt silver ett hot mot läkemedelsbranchen – de kan inte patentera den och sälja för 100 eller 1000 gånger tillverkningspriset. Så man önskar hava dän det och innehar nästan lyckats.

Det finns emellertid en enorm chans. BBC innehar publicerat en video där man i forskning kombinerade kolloidalt silver med antibiotika mot antibiotikaresistenta bakterier. Med hjälp av utsökt resultat.
Läkemedelsbranchen kan helt enklet bli tvungen att själva använda kolloidalts silver. kolloidalt silver vad är det bra för Då blir det helt abrupt ofarligt åter…

Alternativt så går det med Glukosamin, ett kosttillskott som alla känner till funkar. Ett läkemedelsbolag registrerade det som medicin – då fick det inte säljas som kosttillskott längre.