Kan man använda sig av askorbinsyra för att bleka håret?

Har du hört talas om askorbinsyra I kombination med schampo för hårblekning? Men funkar det verkligen att bleka på detta sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, ändock det är angeläget att inse att man ej får samma utfall som med en kemisk blekning.

c

Mildare blekning för hår som man tvingas vara en aning försiktig med

Om det är så att du ofta bleker ditt hår och färgar det i annorlunda färger så vet du att det här sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men ifall man samtidigt verkligen känner för att bleka en aning så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett väldigt milt sätt ändra på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter definitivt inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Så även om det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det faktiskt vara en bra sak att uträtta då man vill undvika onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan minsann kännas tråkigt då håret som man just har blekt börjar se grönt ut. Det här kan bero på lite olika saker. Ifall man till exempel badar i klorvatten så kan detta medföra att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den kulör som man ville ha på ett enkelt samt naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så massa olika saker

Men det är inte bara håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju i praktiken är samma sak som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man fint.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är främst mycket bra för immunförsvaret och det är således som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att inbringa från denna smarta produkt…

Attraktiv hy är något som många drömmer om

Man kan rentav behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Om du köper en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att sedan badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm samt smink. Detta kan skänka en briljant verkan med välmående hy som utstrålar hälsa.

Köp jämt livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) ifall askorbinsyran skall användas invärtes och utvärtes, även till håret.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. Med en lite behållare därhemma så får man massor olika användningsområden. Håret håller rätt nyans och förblir starkt och fint, ansiktet får en helt ny glans och så kan man ju göra fräscht i hemmet med syran och hålla sig sund genom att inta den, det är c vitamin. Det här är verkligen en produkt som man behöver i varje bostad. Länk till mer info.

Ett litet råd är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för gammal. Ifall du ser att den har blivit gulaktig så är det enbart att slänga påsen eller burken och skaffa nytt. Det här här för övrigt rentav ingen kostsam produkt.