Aromhuset skänker smak åt ditt bubbelvatten

Välj mellan 22 skilda smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångfacetterade företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer till kolsyrat vatten och utbudet innehåller 22 unika smaker som går att mixa på flera skilda vis. Aromhusets bordsvattenaromer är I huvudsak framtagna för att sätta smak på kolsyrat vatten utan att addera onödiga kemiska tillsatser och socker och är därmed ultimata i alla möjliga tänkbara dieter. Därutöver kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller övrigt.

sodavatten

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, 5 smaker för vispgrädde och fyra smaker för kaffe (plus ytterligare 2 i storpack). De flesta är de fullt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem otroligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland flera andra.

Aromhusets bordsvattenaromer lämpar sig för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framställda bara för personer som följer någon speciell diet, utan är ett hälsosamt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu dricka en ”skojig” dryck utan negativa effekter gällande vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man undgår allt det dåliga som kolsyrade drycker vanligen för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för naturen!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns givetvis att införskaffa färdigt från affären, märken som Ramlösa och Loka säljer som aldrig tidigare! Denna enorma marknad av buteljerat vatten har dåliga konsekvenser på såväl miljö som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten flera gånger mer än kranvattnet hemma, dessutom är det inte lika nyttigt. Lägg därtill effekten som påverkar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, och det dragande av fulla och därpå tomma flaskor som människor får utstå för att få hem sina kolsyrade drycker och sedan fullgöra sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är urdruckna.

För att undgå sponsra denna kedja, som kan förefalla extrem bara för att man ska få tillgång till gott vatten hemma, så kan man köpa en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag avsevärt effektiva och skänker samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – slantar som fartfyllt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Ytterligare valmöjligheter om man personligen smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra just så mycket vatten man önskar, i samma tillfälle som man ska hälla i sig det. Man kan smaksätta sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för tillfället och man kan framställa egna smakkombinationer efter personligt omdöme. Olika familjemedlemmar kanske vill ha skilda smaker gällande sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man enkelt kan ha åtskilliga stycken hemma – som passar samtliga familjemedlemmars smaker.

För ultimata kolsyreeffekt ska det vatten man använder i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men bästa blandningseffekt fås ifall man tillför smak före man placerar flaskan i kolsyremaskinen. Eftersom de flaskor som nyttjas i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att placera sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att alla har blivit serverade.