Aqvia läskmaskin ger de bästa bubblorna

Aqvia kolsyremaskin är framtagen av Europas dominerande gasleverantör Aga. Aga har hundraåriga anor och sina rötter här i Sverige. Aqvia är ett idé för kolsyrade drycker i hemmet, där man saluför allt från själva kolsyremaskinerna till gaspatronerna, aromer, essenser samt öviga komplement.

Aga är ett prestigefyllt affärsverksamhet som vill ge sina kunder det bästa på marknaden samt när man tog fram Aqvia kolsyremaskin så var man noggrann med alla detaljer. För snygg samt tidstypisk design tog man assistans av den erkända formskaparen Eva Lilja som tidigare jobbat med giganter som IKEA och Alcro. Lilja skapade Aqvia Exclusive i minimalisktiskt, skandinavisk anda. Materialen var rostfritt stål som specialbehandlats för att man ska undfly osmickrande fingeravtryck på kolsyremaskinens ytor, samt plast. Eva Lilja gjorde fem varianter på Aqvia Exclusive, alla med varsin detaljfärg av svart, brunt, brandgul, lime alternativt creme, detta för att alla inredningar skall få tillgång till en kolsyremaskin som passar in i den övriga inredningen.

I flera tester för kolsyremaskiner har Aqvia kolsyremaskin stått sej bäst, oftast i topp men om inte som nummer ett så alltid bland topp tre. Den största konkurrenten är klassikern Sodastream, men Wassermaxx är också ganska aktuell. Stilmässigt vinner Aqvia lätt med sin sobra form samt både vad innefattar användarvänlighet därtill själva kolsyran den producerar får den alltid goda betyg.

kolsyrat mineralvatten smakerkolsyrat mineralvatten essenserbordsvattenaromerläsk syprupkolsyrat vattensodavattenbordsvatten

Kolsyrade drycker är mer eftertraktade än någonsin. Kanske är vi bortskämda, men de flesta av oss föredrar att inmundiga frsächt bubbelvatten framför ej kolsyrat. Detta märks före allt på hurdan mycket kolsyrat mineralvatten som säljs i handeln var år. För var år som går så ökar försäljningen. De smaksatta, kolsyrade dryckerna är de som är på snabbast frammarsch, vi älskar den svaga, friska smaken av frukt alternativt bär i vårt bubbelvatten och mestadels innebära dessa smaker inga tillägg kalorier vilket också är en stor favör idag när vi blir allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss.

Dricka är förstås oxå populärt, men allt fler väljer sockerfria varianter. Med en egen Aqvia kolsyremaskin kan man göra sitt eget kolsyrade vatten samt krydda fritt med antingen bordsvattenaromer alternativt läskessenser. Man kan till samt med göra egen cider! Det finns flertal företag som säljer aromer, essenser samt koncentrat för kolsyrad dryck, bl a Aga Aqvia, Aromhuset, Sodastream och Sonjo – samt flera har sockerfria varianter.

När man själv kolsyrar samt smaksätter sitt vatten så sparar man en del pengar, särskilt på sikt. Kranvatten är mycket kap, för att inte berätta hur fräscht och rent det är! Läskkoncentrat samt bordsvattenaromer kostar en aning, men inte tillnärmelsevis så mycket som färdigsmaksatta drycker gör. Själva kolsyremaskinen är självklart lite av en penningplacering, men också de pengarna tjänar man snabbt in om man dricker mycket kolsyrad dryck.

När man handlar en Aqvia kolsyremaskin så får man en kolsyrepatron på köpet. Denna räcker till ungefär 60 liter vatten och när den tar slut lämnar man in den till sin återförsäljare och handlar en ny. Aqvia kolsyremaskin hittar man i de flesta elektronikbutiker.