Vietnamesisk kanel bidrar till snabbare muskeltillväxt

Insulin är ett förhållandevis vanligt, men livsfarligt, dopningsmedel bland bodybuilders. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel skänker en likartad ökning i muskelmassa – fast utan farliga bieffekter. Gert Strand AB lanserar nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En naturlig muskelfrämjare

Att kanel, och särskilt Saigonkanel, äger hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som människor har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man kommit på att kanelen har ännu fler egenskaper som gagnar människors välbefinnande – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens potential att öka muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler växer när man tränar och äter enligt konstens regler, men det finns många saker som man kan göra för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron och insulin är vanliga dopningsmedel för att bygga omfångsrika muskler, men samtliga medför de stora hälsorisker och är ofta beroendeframkallande. Det är okej att vilja bygga muskler, men det bör ske på ett hälsosamt sätt och det är här kanelen gör entré.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som gynnar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska kunna mottaga energin som kommer in genom mat, dryck och tillskott. Nu handlar det inte om insulin som muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad också kanelen gör i kroppen på en människa som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ökar muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den också fettdepåerna. Det finns få andra ämnen som samtidigt får dessa resultat eftersom det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) alternativt katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, just på det sätt som är önskvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna känt till i årtionden, diabetiker rekommenderas ofta ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av många preventiva åtgärder givetvis. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas också förbränningen av detsamma och enligt en del undersökningar kan oerhört kraftfull kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den bästa

Det verksamma ämnet i kanel kallas kanelaldehyd och förekommer i högst dos i extrakt från vietnamesisk kanel – upp till 25 % av dess essentiella olja innefattar kanelaldehyd! För maximal verkan utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som också finns i kanel, kan man ta en daglig dos på upp till fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med Saigonkanel!

Kanel är mycket utsökt i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en pigg promenad på minst en halvtimme och därpå en stadig, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt ges ännu fler fördelar av Saigonkanelen då den även visar tendenser till att gynna ketos. bantning gratis
.

Köp din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!