Väck barnasinnet genom att dricka smultronvatten

Smultron är en av Aromhusets tre nya smaker för kolsyrat bordsvatten. Succén fortskrider för Gert Strand ABs bordsvattenaromer och utbudet växer. Förutom de tre nya vattenaromerna tillkommer också 2 nya smaker för grädde. Att Strands smaktillsättare inte har några kalorier eller kolhydrater bidrar säkert till succén, men det råder ingen tveksamhet om att aromerna är värdiga all uppmärksamhet.

smakessensersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Aromhusets smultron för en åter till barndomens sena somrar. Man gick ut i skogsbrynen eller mot vägkanterna för att samla på sig dessa naturens smågodis. Traditionen bjöd att man skulle trä de små smultronen på strån, men ofta hann de inte så långt utan slank ned i glupska barnamagar på vägen. Smultronen, som liknar mindre jordgubbar, har en väldigt söt och len smak som framför allt uppskattas av barn. Dock inte nämnt att smultron inte skulle locka till sig vuxnas intresse, en mer uppenbar smak av sommar, sol och växtlighet får man eftersöka.

Att intaga kolsyrat vatten med smak ersätter normalt, slätt vatten och smaklöst bubbelvatten mer och mer. Varför hälla i sig trist när man kan hälla i sig skoj? De färdigsmaksatta vattensorterna som finns ute i butikerna kostar jättemycket om man jämför kranvattnet I hemmet, ändå går försäljningen glänsande! Kranvattnet är mest hälsosamma vatten man kan få tag på i Sverige, rent och uppiggande och kristallklart. För att pigga upp det aningen gör man klokt i att fixa en kolsyremaskin.

En kolsyremaskin är möjlig att få tag på för under tusenlappen och kolsyrepatronen räcker till många liter. Om man absolut uppskattar kolsyrat vatten så är detta en klyftig satsning. Man får purfärskt kolsyrat vatten, med exakt den mängd bubblor man vill. Med Gert Strand ABs smaksättare får man dessutom just den smak man önskar, ifall det nu råkar vara just nykomlingen Smultron, exotiska Cherimoya eller storfavoriten Citron. Hela 23 smaker finns inom Strands utbud, alla med sin säregna smak och beundrarskara.

De övriga 2 nykomlingarna under varumärket romhuset är Lingon och Pepparmint. Ytterligare ett omtyckt, svenskt bär, och en aningen mer våghalsig smaksättare för kolsyrat vatten.

En pava av Aromhusets bordsvattenaromer innehåller 30 ml, det är små flaskor det handlar om. Trots sin ringa mängd så räcker flaskan till att smaksätta hela femton liter kolsyrat vatten så kostnaden per liter är minimal. Äger man ingen kolsyremaskin är det möjligt att droppa de fantastiska essenserna i smaklöst bubbelvatten om man önskar.

Man doserar bordsvattenaromerna med flaskornas kork, 2/3 är lika med 2 ml som är lagom till 1 liter vatten. Man kan även använda sig av den medföljande pipetten som är särskilt användbar när man önskar dosera mindre mängder vatten.

För att köpa Aromhusets Smultron, eller något annat ur Aromhusets upplaga så gör man så billigast direkt från Gert Strand ABs egen webbshop www.allt-fraktfritt.com. Här listas samtliga smaker ur alla serier. Driver man ett företag och vill köpa större flaskor finns några smaker att hitta i 270 ml-flaskor med pumpkork.

Gör dig personligen en tjänst och smaka Aromhusets bordsvattenarom med arom av Smultron, blunda och dröm dig åter till barndomens somrar och alla små smultronställen de kantades av.