Uppfräschande med kolsyrat pepparmintsvatten

Nu har du öppning att smaka något nytt, Aromhusets nya bordsvattenarom med arom från Pepparmint! Tack vare att smaksätta sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett fräscht vatten som råder gottgörelse på den torraste av munnar. Denna nya smak från det redan framgångsrika företaget Gert Strand AB kommer att bli välkänd!

sodavatten

Pepparmint är en ordinär arom på tuggummin, när människor vill fräscha upp sina munnar en aning. Nu kommer den uppfriskande pepparmintssmaken också som vattenarom! Friskare vatten än kyligt, kolsyrat pepparmintsvatten får man minsann leta efter.

Aromhuset hade sedan tidigare ett grandiost utbud på smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har företaget bakom succén släppt ytterligare 3 smaker för att komplettera sortimentet och däri hittar man smaken pepparmint. De andra 2 smakerna är lingon samt smultron, klassiska smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är helt klart lite mer av en utstickande arom att ha till sitt kolsyrade vatten, men draget är brilliant! Vattnet som blir när man kryddat det med Aromhusets pepparmint är otroligt fräscht och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter kryddat vatten. Doseringsråden är två ml per liter vatten och man bör hålla sig till det då överdosering kan ge en egendomlig eftersmak.

Aromhusets smaker tillsätter nämligen enbart smak, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförelsebart med det smaksatta kolsyrade vatten man finner ute i butikerna, med den stora prisskillnaden som främsta skillnad. Om man dricker mycket kryddat bubbelvatten så gör man verkligen sin plånbok en service tack vare att skaffa en egen kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan påträffa kommer ändå från våra svenska dryckeskranar, så det finns bara plus.

När man köper en pava av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. Eftersom det är en så föga kvantitet smak som ska doseras så underlättar det en hel del att använda sig av en sådan pipett. Ibland kanske man därutöver endast vill smaksätta ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man lagom kvantitet till en liter vatten.

För den som försöker dra ner på kalorierna är Aromhusets pepparmint, inklusive alla andra vattenaromer i Gert Strand ABs utbud, perfekta uppiggare. Man brukar vilja hålla sig borta från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har bestämt ingen verkan på blodsockret. Inga kolhydrater och inga kalorier gör att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och alla oss som önskar gå ner lite i vikt, men samtidigt tycker om att dricka gott.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika bra för svettiga sommardagar som till exotiska middagar i stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en ren känsla i munnen alldeles tvärt, den går inte ens att väga med andra metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta utbud finns också saker som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras just nu var Aromhusets Pepparmint lite av bolagets wild-card, men ett väldigt lyckat sådant.