Smaksätt ditt vatten med melon

Aromhuset erbjuder riktigt hälsosamma smakessenser som smakar friskt. De är lätta att mäta upp och kan blandas med varandra. Päron är en fruktig och söt smak som passar samtliga åldrar och som med fördel kan blandas med många andra smaker ur sortimentet.

kolsyremaskin

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhuset. Aromhuset har 16 annorlunda smaker för kolsyrat vatten, däribland Päron. Smaken är framställd med hjälp av naturliga aromer samt smakar precis som päron ska smaka. Inget socker alternativt kemiska sötningsmedel finns tillsatt och essensen lämpar sig därför mycket bra för alla som försöker hålla en sund livsstil men samtidigt helst vill berika sin tillvaro med goda smaker.

Smaken av päron är söt och fruktig och blandar sig väl med andra smaker som Äpple alternativt Persika – för klassiska kombinationer, eller Banan eller Ananas – för riktigt söta drycker som bl a går hem hos barnen. Det finns 16 smaker i Aromhusets sortiment och allihopa kan blandas med varandra vilket ger mängder av kombinationsmöjligheter.

Gert Strand, som har framställt samtliga smakerna, rekommenderar 2 ml essens åt varje liter vatten. Det är en någorlunda mild dosering som ändå ger mer smak än det smaksatta kolsyrade vatten man kan finna klart i affärerna. Strand tyckte själv att utbudet av smaksatt kolsyrat vatten var begränsat, mycket pga att smakstyrkan ofta är enormt klen, och menar att man med Aromhusets essenser har mycket större valmöjligheter. Därutöver slipper man onödiga tillsatser vilket ligger rätt i tidens hälsotänk.

Bland de 16 skilda smakerna finns, utöver Päron, allt från utpräglade barnsmaker såsom Toffee Kola, till vuxensmaker som Absint, exotiska smaker som Melon och klassiska svenska smaker som Fläderblom. Däremellan finns det bärsmaker och fruktsmaker som inte lämnar någon besviken.

Man doserar aromerna med essensflaskans kapsyl alternativt med avsedd doseringspipett. Det är lätt att både dosera efter egna preferenser, och att blanda olika smaker med varandra. Strand rekommenderar även att försiktigt dosera det kolsyrade vattnet ett tag innan intag – ett dygn eller så – och att hålla vattnet i kalla temperaturer, på så vis utvecklas smaken av Päron på bästa sätt. Det går självklart också bra att mäta upp precis innan intag.

Aromhusets essenser fungerar lika bra att nyttja till sitt hemkolsyrade vatten ifall man har en egen kolsyremaskin, men det går lika fint att använda dem till köpt kolsyrat vatten. Man vinner dock på att kolsyra personligen – både ekonomiskt och ur miljösynpunkt.

Thomas Ström, som jobbar som säljare för Gert Strand AB, vill passa på att nämna att man nu söker fler återförsäljare för Aromhusets essenser. För tillfället hittar man dem allihopa på www.allt-fraktfritt.com. Ström vill understryka hur rätt aromerna ligger i tiden. Vi blir mer och mer medvetna om hur kemiska tillsatser och för mycket socker påverkar vår hälsa negativt, på samma gång vill vi inte undvara det som är smakligt, speciellt inte barnen. Aromhusets essenser är ett innovativt samt välkommet alternativ till samtliga sötade drycker ute i handeln – man slipper kompromissa!