Smaksätt ditt kolsyrade vatten med smak av persika från Aromhuset

En persika har ett orangefärgat kött, är en söt stenfrukt som har ett hölje som är ludet, och har en rejäl kärna i mitten. Persikoträdet trivs i ganska varma klimat som i länderna omkring Medelhavet, men kan dessutom odlas i södra Sverige samt Danmark om förutsättningarna är fördelaktiga. Trädet är tämligen litet och har en maxhöjd på ungefär 6 meter, det bär blommor på våren, mellan februari och april, som sedan utvecklas till de goda, saftiga frukter vi så väl känner till.

sodavatten

Smaken av persika är väldigt uppskattad i mycket, allting från te till kräm, saft, juice, glass eller drinkar – allting blir gott tillsammans med persika! Aromhuset är ett märke som framställer essenser till kolsyrat vatten. Dessa essenser är fria från socker samt kemiska preparat, men ger rik samt härlig smak åt ens bubbelvatten. Alla Aromhusets essenser smakar som de ska och kan blandas med varandra efter egna önskemål. Persika är en av 16 smaker från Aromhuset och är väldigt god ihop med bl a Äpple, Citron alternativt Banan beroende på om man gillar sötma eller syrlighet. Persika är naturligtvis oerhört god helt på egen hand också.

När man doserar essensen i vatten rekommenderas man att ta ungefär 2 ml smak åt en liter vatten, smakerna är högkoncentrerade och varje flaska består av 30 ml, så med angivna rekommendationer räcker varje liten flaska till ca 15 liter vatten. Smaken kommer till sin fulla rätt i kallt, kolsyrat vatten som har doserats en stund innan intag. Vi måste ju få i oss tillräckligt med vatten varje dag och med Aromhusets essenser tillsammans med en aning bubblor blir det både gott och enkelt.

Man kan blanda Aromhusets essenser i kolsyrat vatten från affären, men det går precis lika fint att ha i vatten som man med en sodastreamer har kolsyrat hemma. Det är därtill ett miljövänligare alternativ som även är snällare mot plånboken genom att man slipper bidra till onödiga transportutsläpp och ganska kraftiga överpriser. Vattnet i våra svenska kranar håller mycket hög kvalitet och är i mångt och mycket bättre än något annat vatten, så genom att använda sig av det spar man sina pengar, miljön och gör på samma gång hälsan en tjänst.

Svenskar dricker otroligt mycket kolsyrat vatten, och än mer av smaksatt kolsyrat vatten. Vi vill ha ett trevligt alternativ som inte skadar hälsan, men som är roligare än vanligt, stilla samt smaklöst vatten. Aromhusets essenser är sockerfria och innehåller inga kalorier. De är dessutom fria från sötningsmedel som bidrar till konstiga bismaker samt färgämnen och passar därmed dagens moderna samt hälsomedvetna människor.

Man kan också låta barnen njuta av välsmakande bubbelvatten utan att bekymra sig över hål i tänderna alternativt onödiga sockerchockar, i sortimentet finns till och med ett par smaker som är särskilt framtagna för just barnen. Persika, med sin söta, mjuka smak, är dock också en essens som lämpar sig mycket väl åt barnens smaklökar.