Smaksätt ditt kolsyrade vatten hemifrån

Ökade anspråk på dricksvatten

Intresset för kolsyrat vatten har stigit rejält de senaste åren, vi nöjer oss inte längre med simpelt kranvatten utan vill ha bubblor och smak för att känna oss nöjda. Samtidigt kräver vi hälsosamma alternativ. Kranvatten vet vi ju är det allra nyttigaste man kan dricka, det är bara så tufft att motstå alla frestande alternativ.

kolsyrat vatten smakeraqviasodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Ramlösa och Loka har blivit riktiga storsäljare med sina smaksatta, kolsyrade vatten och folk släpar tunga 2-literflaskor till och från butikerna varje gång de är och handlar. När man äter vill man ha de friska bubblorna att rena munnen med mellan tuggorna och äger de ren smak av någon delikat frukt alternativt goda bär så är det hela såklart ännu godare! Läsk är fullt med socker eller tveksamt hälsosamma sötningsmedel och en lång rad konserveringsämnen samt färgämnen – kemiska bomber, minst sagt, som man gärna undviker att mata sina barn med, och sig själv med för den delen. Det kolsyrade, smaksatta vattnet är ett förträffligt alternativ!

Med hjälp av en kolsyremaskin spar man både slantar och energi

Om man satsar på en liten investering av en kolsyremaskin för hemmabruk så kan man dra ner kostnaderna för det kolsyrade vattnet ganska mycket. Själva kolsyremaskinen kan man hitta för så lite som 600 kronor, men de kan även kosta några tusenlappar, beroende på vilken modell och vilka funktioner man vill ha. Dricker man stora mängder kolsyrat vatten tjänas dessa slantar in ganska hastigt och kolsyrepatronerna är inte speciellt kostsamma.

Eget bubbelvatten – med smak!

För att smaksätta sitt kolsyrade vatten är det allra bästa alternativet Aromhusets bordsvattenaromer. De finns i 22 underbara smaker, utan socker och sötningsmedel och onödiga, kemiska tillsatser. Så lite som 2 ml av Aromhusets vattenaromer räcker för att tillhandahålla smak åt en hel liter vatten så varje miniflaska på 30 ml är nog för hela 15 liter vatten! Sju av smakerna finns dessutom i rejäla 270 ml-flaskor.

Det är busenkelt att dosera aromerna med assistans av de små flaskornas korkar, dessutom tar de upp så lite plats i köksskåpen att man med gott samvete kan köpa på sig alla favoritsmaker för att ha att variera med. Aromhusets bordsvattenaromer kan med favör också blandas för att frambringa nya kombinationer som är lämpade perfekt för varje persons unika smakspektrum.

Barnen anser att kolsyrat vatten är festligt och dricker mer än gärna sitt upphällda vatten om det har bubblor och arom av någon delikat frukt som banan, jordgubbe alternativt smultron. Som ett alternativ åt saft och läsk är hemkolsyrat vatten smaksatt med Aromhusets bordsvattenaromer utomordentlig – för stora som små.

Stora framgångar med Aromhuset

Gert Strand AB heter det företag som ligger bakom Aromhusets populära produkter, företaget har sitt huvudsäte i skånska Svedala och bildades år 1974. Utöver bordsvattenaromer producerar Gert Strand AB en lång rad övriga essenser, frukt- och ört oljor, smaker samt aromer för matindustrin över hela världen. I och med det snabbt ökande intresset för lågkolhydratsdieter har intresset för Aromhusets kolhydratsfria aromer ökat och lett till rejäla framgångar.

Man kan spana in hela Gert Strand AB:s sortiment på www.allt-fraktfritt.se, här kan man också handla på sig samtliga de bordsvattenaromer man tycker verkar mumsiga, utan att betala för frakten!