Smaksatt bordsvatten – både gott och nyttigt

Att ersätta läsken mot kolsyrat fräscht vatten är inte ett allt för tufft beslut

Smaksatt kolsyrat vatten har definitivt en annan karaktär än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har blivit van vid att dricka läsk kräver ofta denna dryck och nöjer sig inte med vatten som substitut – men det är faktiskt lättare än man tror att avsluta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika hälsosamt som ordinärt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har enastående egenskaper som bidrar till god hälsa. Det är energigivande, piggar upp, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, får igång matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – självklart – släcker törst bättre än någon annan dryck.

kolsyrat vatten smakeraqviasodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, alternativt vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att dricka mer och mer eftersom törsten aldrig släcks. Den bästa törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, ordinärt vatten.

Kolsyrat vatten är gott och nyttigt

Det kolsyrade vattnet känns roligare än slätt kranvatten, och eftersom kranvattnet är det nyttigaste vattnet man kan dricka så kan man kombinera de två genom att tillämpa en kolsyremaskin för att tillhandahålla kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänar man så småningom in pengarna man har lagt på maskinen i förhållande till de pengar man skulle ha lagt på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan sätta smak på vattnet man kolsyrar hemma med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer, för vänlig smak utan sötma. Tillsammans med Aromhusets aromer får man vatten som liknar de dyra drycker man köper i affären – såsom LOKA och Ramlösa, men för en mindre del av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framtagna efter massor av tester så att alla de 22 smakerna ska vara fullständigt balanserade. Resultatet var mödan värt för alla 22 bordsvattenaromer är enastående. Smakpaletten sträcker sig från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom samt Toffee Kola till riktiga vuxensmaker som Pepparmint, Citron-Lime och Absinth. Däremellan finns såväl typiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon och Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det lätt att köpa flera samtidigt, risken är annars att det blir för svårt att välja.

Tappa kilon med vattnets hjälp

Om man klarar avsluta den dåliga vanan att dricka läsk i tid och otid och substituera läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med denna ändring att bli av med kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av olika slag i kampen mot övervikten, en del är med permanenta livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är extrema dieter som bara pågår under viss tid, som pulverdieter samt andra, oerhört kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man följer så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller noll kalorier och därmed likaså noll kolhydrater och har sålunda ingen effekt på blodsockret.