Rök electrocigarette istället för tobakcigaretter

Idag undrar flera om man kan substituera elcigg med vanliga cigaretter. Många experter anser att electrocigarette inte hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men om man jämför med vanliga cigaretter så är e-cigaretten inte farlig.

Om du har bestämt dig för att sluta röka kan ett startpaket vara en bra investering, det finns dessutom olika smaker på cigaretten att välja på. Detta kan till och med förbättra din livskvalitet.

elektronik

Hur länge håller en elcigg efter första användningen?

Batteriet bestämmer hur länge du kan röka samma elcigg. Om du har skött om din elektroniska produkt på rätt så så kan du få ut ungefär 1 000 bloss.

Hur mycket el-cigaretten kostar beror oftast på dess kvalitet och utseende. e juice
När man handlar e-cigaretter online möts man av otaliga erbjudanden, men tänk på batteriets kvalitet. Om man vill ha längre hållbarhet ska man satsa på kvalitetsprodukter.

Elcigg finns också för korttidsbruk. Det här kan vara något att testa då man mest är nyfiken på hur det hela fungerar men inte har en lång plan för hur man ska byta ut vanliga cigaretter mot elciggen.

Man behöver inte vara en vanlig rökare för att röka electrocigarette

Något som är häftigt är att elcigaretterna faktiskt gör det möjligt att vara rökare utan att vara rökare. En electrocigarette har inget nikotin på så vis är det beroendeframkallande ämnet borta. Man kan alltså feströka helt utan risk för att hamna i ett rökträsk där man betalar mer och mer för drogen som alla blir så sura på.

En sak som är svår att slå är att elcigaretten inte stör andra. Med en e-cigg kan du röka olika smaker, tack vare e-juicerna. Det kan jämföras lite med vattenpipor som kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft. E-ciggen är utan de farliga tobaksingredienserna.

Köp e-juice och e-cigaretter online

Köp dem i Svenska onlinebutiker. Om man vill ha ett stort utbud ska man söka i e-butiker. Det här är något som tar rökning som koncept till helt nya nivåer. Ta dig lite tid till att upptäcka de smaker som finns och lite olika typer av ecigaretter som du lätt kan komma igång med.

När du köpt din nya e-cigg måste du lära dig hur den fungerar. När du sköter om e-cigaretten på rätt sätt får du också ut mer från e-juicen.