Med hjälp av en kolsyremaskin åstadkommer man billigt bordsvatten

Gör kolsyrat vatten hemma!

Med en kolsyremaskin bland hemmets elektriska apparater har man plötsligt möjlighet att kolsyra vatten själv, istället för att inhandla det dyrt i affär. Kolsyremaskiner kan man tillämpa för att kolsyra vatten, med eller i frånvaro av smak, men likaså för att producera egen läsk. Det är en trevlig maskin att ha hemma, som hela familjen kan ha massor av glädje av, inte minst barnen som tycker att såväl procedur som resultat är superkul!

bubbelvatten smakersodastreamsodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Ordinärt, alldagligt vatten omedelbart från kranen i all heder – det kan vara en felfri räddare i nöden när man är supertörstig och måste få i sig rejäla klunkar vatten skyndsamt och effektivt – till exempel efter träning. Men kolsyrat vatten slår slätt vatten vid nästan samtliga andra tillfällen. Bubblorna som skapas av kolsyran bidrar till en känsla av fräschör och lämpar sig såväl med mat som utan. Många gillar att ha en aning kolsyrat vatten på bordet att intaga till maten, andra vill ha ett glas bubbelvatten framför TV:n på kvällen.

Se till att kolsyra ordentligt kyligt vatten

Kolsyra trivs bevisligen bäst i kyligt vattnet, ju varmare vätskan är, desto snabbar spricker kolsyrebubblorna. På grund av man vill hålla kvar kolsyran så länge som möjligt så ska man hålla drickan så kylig som möjligt, is är förträffligt att lägga i glasen/flaskan/tillbringaren och när det inte dricks så måste vattnet helst förvaras förslutet i kylskåpet.

Ge smak åt bubblorna med Aromhusets fantastiska bordsvattenaromer

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten är Aromhusets bordsvattenaromer ens allra ultimata alternativ. De bidrar till rik, men samtidigt subtil smak som inte på något vis tar överhanden. Det finns 22 olika smaker i Aromhusets sortiment av bordsvatten och alla går att sammansätta med varandra, så kombinationerna är uppemot oändliga.

Barnen brukar bli otroligt förtjusta i de mjuka smakerna från Banan, Persika, Jordgubbe, Smultron, Vanilj, Toffee Kola samt Blåbär medan mer sofistikerade smaklökar föredrar Granatäpple, Svart Vinbär och Pepparmint. Just smaken Pepparmint är en relativ nykomling och helt klart inte den första smaken man tänker på i bordsvattensammanhang. Men som en efter maten-dryck är denna smak underbar och måste helt klart prövas! Ingenting fräschar upp en mun bättre än kolsyrat pepparmintsvatten.

Mer än bara bordsvattenaromer

Aromhuset producerar inte enbart bordsvattenaromer, utan också läskkoncentrat, för den som önskar ha mer smak och en aning sötma. Bordsvattenaromerna bidrar till ingen sötma till dryckerna alls, men läskkoncentraten gör – även om de innehåller mindre än 80 % mindre socker än i annan läsk.

Man kan, om man vill, söta sitt bordsvatten med hjälp av en droppe Sucralose alternativt två, likaså i Gert Strand AB:s (som ligger bakom Aromhuset) sortiment. Det smaksatta, kolsyrade vatten man hittar i butik har ingen sötma, men man är obehindrad att experimentera hur man vill och då och då kan lite sötma vara gott i det kolsyrade vattnet.

Bordsvattenaromerna går också att använda till annat, en favorit är att ha Toffee Kola i naturell yoghurt på morgonen – man får samtliga fördelar som kommer med den hälsosamma, naturella yoghurten, plus fantastisk mjuk och len smak av Toffee Kola.

Handla dina bordsvattenaromer från sajten www.allt-fraktfritt.se, så besparas du fraktkostnader!