Kan smaksatt kolsyrat vatten göra dig fet?

Samtliga innehar hört om att det är livsnödvändigt att få nog med vatten att dricka.

Folk kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner skall funka korrekt, men de större människor tycker möjligheten att dra i sig mugg alternativt glas efter att mugg med alltsammans smaklöst vatten är jättejobbigt, speciellt är det så i de länder vari vatten ej är någon bristvara som i Sverige.

kolsyrat vatten smakerkolsyrat mineralvatten essenserbordsvattenessenserläskkoncentratmineralvattenseltersvattenbordsvatten

Många människor vänder sej till mer spännande drycker, som bubbelvatten för att fullgöra sina rekommenderade muggar med fluid per dag.

Men stämmer ryktet om att ett överflöd att denna dryck ej är så hälsosamt som man skulle kunna ana?

Kan det kanske till samt med framkalla viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna av Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten faktiskt kan orsaka uppsvälldhet samt viktökning är totalt lätt falskt, så man man vara totalt lugn samt fortgå inmundiga kryddad karboniserat bubbelvatten.

Att kolsyra är ofarligt.

Att placera kolsyrade bubblor till vatten alternativt läsk, där gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans metabolism.

Dessutom kan kolsyragasen agera helt tvärtom att du känner dej mätt och belåten fortare samt detta skulle minsann kunna tillföra dina ansträngningar att viktnedgången.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men medans bubbelvatten i sig är totalt ofarligt och möjligen bäst för din hälsa, dricker de flesta folk ej det i sin fräscha form.

Vanlig läsk innehar en ansenlig samt fruktansvärd mängd socker samt kalorier.

Även lightläsk, med inget kalorier per dos innehåller potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det finns ett litet antal smaksatta drycker som är lite bättre, man behöver helt lätt själv avsyna dryckens natriumhalt och typ av sötningsmedel för att avgöra om drycken kan vara ett hållbart val till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det framkalla verklig och ganska bastant viktökning.

Men visste man detta?

Coca Cola som är världens största tillverkare av läskedrycker samt största märke i Sverige uppger på sin hemsida att deras läskedrycker består av lika mycket socker som naturlig fruktjuice.

Det kan agera missvisande, men är (givetvis listigt valt av dem) för Livsmedelsverket fick ge dem rätt i att ren fruktjuice består av lika mycket socker som dricka.

Man gillar att en burk Coca Cola har kolhydrater som motsvarar omkring tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar tyst om är apelsinjuice består av nyttiga vitaminer samt mineraler som fattas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice utav apelsin alternativt äpple, alternativt en flaska Mer, får man i sig motsvarande

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Detsamma gäller för ett bägare Oboy, som består utav mjölk och 4 teskedar chokladpulver.

Även i kaffegrädde med tillsatser

En milkshake på McDonalds ger kolhydrater analog hela 19 sockerbitar!

En burk energidryck av märket Red Bull skänker dej ej blott vingar, utan oxå åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu vill dricka bubbelvatten för att njuta utav dess roliga, brusande konsistens kan det vara en färdigt nyttig bruk att krydda det med sockerfria aromer – som ej bildar någon viktökning.