Kan kryddat kolsyrat vatten göra dig fet?

Samtliga innehar hört om att det är livsnödvändigt att få nog med vatten att inmundiga.

Människor kräver omfattande mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner skall funka korrekt, men de större folk anser möjligheten att dra i sig mugg alternativt glas efter att bägare med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, i synnerhet är det så i de länder där vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Flera människor vänder sej till mer dramatiska drycker, såsom bubbelvatten för att uppfylla sina rekommenderade muggar med fluid per dag.

Men stämmer ryktet om att ett överflöd att denna dryck ej är så hälsosamt som man skulle kunna tro?

Kan det antagligen till och med orsaka viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna utav Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten minsann kan orsaka uppsvälldhet samt viktökning är helt lätt falskt, så man man vara totalt lugn samt fortsätta inmundiga smaksatt karboniserat bubbelvatten.


Bordsvatteninfo.

Att kolsyra är ofarligt.

Att lägga kolsyrade bubblor till vatten eller läsk, där gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans ämnesomsättning.

Därjämte kan kolsyragasen verka totalt tvärtom att du känner dig mätt snabbare samt detta skulle minsann kunna bidra till dina ansträngningar att bantningen.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men medans kolsyrat mineralvatten i sej är helt ofarligt samt eventuellt bra för din hälsa, dricker de flesta folk ej det i sin förädla form.

Vanlig dricka innehar en avsevärd och fruktansvärd antal socker och kalorier.

Även lightläsk, med inget kalorier per dos har potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det finns några smaksatta drycker som är en del bättre, man behöver helt enkelt själv avsyna dryckens natriumhalt och typ av sötningsmedel för att bedöma om drycken kan vara ett hållbart alternativ till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det framkalla autentisk samt rätt så bastant viktökning.

Men visste du detta?

Coca Cola som är världens största tillverkare utav läskedrycker samt största märke i Sverige uppger på sin hemsida att deras läskedrycker består av lika mycket socker som naturlig fruktjuice.

Det kan agera missvisande, men är (givetvis listigt valt utav dem) för Livsmedelsverket fick ge dem korrekt i att ren fruktjuice innehåller lika mycket socker som dricka.

Man gillar att en ask Coca Cola har kolhydrater som motsvarar omkring tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar tyst om är apelsinjuice har nyttiga vitaminer och mineraler som saknas helt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice utav apelsin alternativt äpple, alternativt en butelj Mer, får man i sig motsvarande

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Detsamma innefattar för ett glas Oboy, innehållande utav kaffegrädde och 4 teskedar chokladpulver.

Även i kaffegrädde med tillsatser

En milkshake på McDonalds skänker kolhydrater analog hela 19 sockerbitar!

En burk energidryck av märket Red Bull ger dej ej bara vingar, utan också åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man idag vill inmundiga kolsyrat vatten för att njuta av dess roliga, brusande konsistens kan det vara en färdigt hälsosam vana att krydda det med sockerfria aromer – som inte alstrar någon viktökning.