Gör ditt eget, kalorifria lingonvatten

Aromhuset har nu tagit fram några nya smaker till både kolsyrat vatten och grädde och en av dessa bordsvattenaromer är Lingon, en sann svensk storfavorit. Aromhusets lingon kan användas varje dag, året om, utan att tillföra ens diet några kalorier, bara gudomlig, äkta smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu släpper en ny smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt rike, men som däremot är ovanlig i flera andra länder. Det är rött till färgen och har ofta ömsint, sötsur arom som för tankarna till skogen. Vem har inte plockat lingon som barn och ätit tills hela ansiktet blivit rött?

smakessensersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Tillsammans med den nya lingonsmaken kommer ytterligare två andra smaker till Aromhusets redan breda utbud, vilket medför att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och är möjliga att lokalisera på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och köpa en flaska Ramlösa eller Loka för dyra pengar. Det är framtaget att det renaste och hälsosammaste vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en väldigt klok investering som man snabbt tjäna in om man dricker mycket kolsyrat vatten. Det går självklart att åstadkomma egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man inget mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar kring 30 kr och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska sammansätta 2 ml arom till 1 liter kolsyrat vatten och det kan antingen göras med den lilla flaskans kork eller med en doseringspipett som medföljer när man köper aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett hälsosammare val till läsk och om barnen tillåts välja smaker att smaksätta sitt vatten med så tycker de i regel att det är det godaste man kan hälla i sig. Sanningen är att smaksatt vatten är väldigt smakligt, Aromhusets smaker smakar naturligt och skänker precis tillräcklig mängd smak. Kolsyrat vatten får inte ha överdriven arom, då känns det snart mer som läsk, och detta har man verkligen lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i flera år och vidareutvecklar utbud och produkter hela tiden. Andra saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Alla dessa produkter är perfekta för de som håller olika typer av dieter och önskar minska sitt intag av kalorier och kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig också för diabetiker då de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att testa Aromhusets nya fantastiska bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och införskaffa en flaska, alla försändelser skickas i frånvaro av fraktkostnad!