Förbättra styrketräningsresultaten med Saigonkanel

Ifall du kunde finna en substans som ökade muskelmassan vid träning, samtidigt som den också skruvade upp kroppens blodsockermetabolism och därmed ökade fettförbränningen, visst hade du blivit nyfiken? Det finns faktiskt en sådan substans – och den är helt naturlig och i stort sett fri från bieffekter, nämligen Saigonkanel! Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – så vet du att den kanel du köper är av högsta kvalitet.

Den ultimata kanelen kommer från det vietnamesiska höglandet

Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – eller vietnamesisk kanel, som den även kallas. Saigonkanel kommer ursprungligen från det centrala höglandet i Vietnam och inte alls från området runtom den sydliga staden Saigon. Saigonkanel är nära besläktad med Kassiakanel som är den sort vi vanligtvis finner i vår dagligvaruhandel, men besitter betydligt kraftfullare hälsofrämjande egenskaper. gå ner i vikt utan bantning.

Vietnamesisk kanel förhöjer insulinkänsligheten

Det har länge talats om att kanel tenderar att balansera blodsockernivån i kroppen – att man vid ett dagligt och kontinuerlig intag av kanel (vilken som helst) slipper de värsta blodsockertopparna och -dalarna därför att kanelen förhöjer insulinkänsligheten. Man har experimenterat en del med kanel samt diabetes och de flesta studier pekar på att diabetiker gynnas av att inmundiga mellan 2-6 gram kanel per dag, många kan efter ett tag till och med addera mindre insulin är vad som föreskrivits från början (det här ska emellertid alltid ske i samråd med läkare efter utförliga tester har gjorts!).

Kanel bygger muskler

När det handlar om styrketräning har man i bodybuildingsammanhang upptäckt att ett tillskott av upp till 4 gram Saigonkanel per dag gynnar muskeltillväxten, musklerna blir helt enkelt mer benägna att samla energi om det finns ett kontinuerligt intag av kanelaldehyd – den verksamma substansen i Saigonkanel – i systemet.

… och bränner fett!

Det är emellertid inte enbart åt muskeltillväxt som den vietnamesiska kanelen är så intressant, den visar sig likaså ha bra verkning för de som vill förbränna fett. Oftast går dessa egenskaper inte ihop, men komplexiteten i den vietnamesiska kanelen skapar dessa enastående förutsättningar. Fettförbränningen stimuleras i samband med att insulinkänsligheten ökas, mindre insulinutsöndring innebär att blodsockret tas upp långsammare från fettcellerna och tack vare kanelens förbrännande egenskaper hinner mycket av glukosen förbrännas före inlagring i fettcellerna sker. Den som vill gå ner i kroppsfett och samtidigt förhöja i muskelmassa har allt att vinna av en daglig dos av Saigonkanel

Flertal stora fördelar med ett dagligt intag av Saigonkanel

Kanel, och särskilt Saigonkanel, ger en lång rad andra vinster, utöver sådana som har med blodsocker, vikt samt muskeltillväxt att göra:

• Antiinflammatoriska egenskaper

• Antioxidantiska egenskaper

• Sänker värdet av det dåliga kolesterolet

• Sänker blodtryck

• Anticarcinogent

För mycket kanel är inte bra, ämnet kumarin kan vid extrem konsumtion resultera i leverproblem, men en dos på 2-4 gram per dag ger enbart positiva effekter för hälsan samt formen.

Köp kvalitetssäkrad Saigonkanel från Gert Strand AB

Saigonkanel påminner om alldaglig lågpriskanel ur många aspekter men den främsta, tydliga skillnaden ligger i att Saigonkanel är rikare på både lukt och smak, så mindre dos behövs för att uppnå samma smaknivå. Det gör att det lite högre priset på Saigonkanel kontra vanlig kanel enkelt motiveras, särskilt med tanke på dess fördelaktiga egenskaper. Den vietnamesiska kanel som säljs via Gert Strand AB är av bästa sort – och alltid färsk. Du finner Gert Strand AB:s Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.