Den som behöver ledning kan läsa en Soda Stream review

Många ambitiösa Soda Stream review finns att upptäcka på internet. Allt från avancerade recensioner upplagda som filmklipp på youtube.com, till organiserade reviewcenters som pricerunner.se, alternativt på nätshoppar med bedömningsskala på varje produkt. En Soda Stream review är alltså en form av recension på Soda Streams produkter.

Det är förståndigt att titta på olika produktrecensioner innan man bestämmer sig för ett inköp. Alla folk är inte ute efter samma sak, så genomgående reviews är bäst. Möjligtvis är lågt pris viktigt för en människa medan snygg design är viktigare för en annan.

bubbelvatten smakersodastreamersodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Soda Stream framställer både kolsyremaskiner, gaspatroner, PET-flaskor samt smakessenser för läsk – dvs allting man behöver för att framställa sina egna kolsyrade drycker.

När det handlar om Soda Streams smaker så har de en del på marknaden, de är söta samt gjorda för att framställa läsk. Innehållsmässigt använder Soda Stream både sötningsmedel samt socker i de flesta av sina smaker, några har bara sötningsmedel.

Det finns naturligtvis konkurrenter till Soda Stream, både vad gäller maskinerna, kolsyran samt smakerna. Wassermaxx från Aga producerar likvärdiga kolsyremaskiner som Soda Stream, men håller generellt snäppet lägre priser. Aga tävlar också när det gäller kolsyran, då de har blivit lite av specialister på det området.

Uppskattar man smaksatt bordsvatten så gör Aga dessutom populära bordsvattenaromer, men här är Aromhuset en enorm konkurrens med 35-årig erfarenhet, stort sortiment och trumfkortet att de varken tillsätter socker alternativt sötningsmedel i sina aromer. En riktig bubblare i smaksammanhang är Sonjo, som har ett stort utbud av både läskessenser och bordsvattenaromer. De har flera intressanta smaker på sin meny, bl a originalreceptet på Champis som de får producera på licens av Pripps.

Vi är flera idag som investerar i egna kolsyremaskiner. Det är ett ekonomiskt, roligt samt miljövänligt alternativ. Ekonomiskt då man i längden sparar pengar på att bubbla sitt eget kranvatten, till och med ifall man handlar dyra essenser ibland. Roligt för att det är en relativt festlig procedur att se hur bubblorna fyller det tidigare så stilla vattnet, och miljövänligt för att man slipper bidra till vare sig miljövådliga transporter alternativt onödigt avfall. Lägg därtill att man slipper kånka en massa flaskor och backar och burkar fram och tillbaka till butiken.

Med en egen sodastreamer har man därtill tillgång till kolsyrade drycker när som helst, utan att behöva sätta foten utanför dörren. Barnen anser att det är roligt och det blir lättare för alla i familjen att få i sig de 1-2 liter vätska om dagen som kroppen behöver för att må bra.

Soda Stream har idag sex annorlunda modeller i sitt sortiment för kolsyremaskiner. Den billigaste heter Jet och har diskret, klassisk design i svart plast och kostar runt 600 kronor inkl. allt. Därefter kommer de andra modellerna: Pure, Genesis, Dynamo, Stream samt till slut Penguin som blivit populär eftersom det är den enda kolsyremaskinen på marknaden som har snygga glasflaskor istället för plast.

Vilken man väljer är upp till ens budget och smak. Wassermaxx har någorlunda liknande produkter, så det är värt att kolla runt lite innan man bestämmer sig. Att läsa en Soda Stream review kan vara till stor hjälp.