Börja använda AROMOLJA för god doft i ditt hem.

Vill du lära dig hur man med bara lite hjälp av aromitiska oljor kan få ett hem att kännas mycket mysigare och välkomnande? AROMOLJA kan ge både fantastiska dofter och smaker. Om du tillhör de lyckliga få som upplevt en aromoljemassage så vet du redan hur avslappnande det kan vara. Aromoljor tillfredställer inte bara näsan med goda dofter, även smaklökarna kan få sitt lystmäte.

eterisk

Finn AROMOLJA och ETERISKA OLJOR som du tycker om doften på.

Då gäller det i första hand att hitta de oljor vars dofter passar dig. Mandarin- och Limeolja är populära och upplevs av många som fräscha, medan en del tycker de är alldeles för fruktiga. En varm sommardag kan pepparmyntsolja eller eukalyptus ge lite svalka och kännas friska.

Var inte rädd att prova helt olika dofter tills du hittat just de som passar dig. Du kan till exempel använda doftkrus där du med ljus värmer upp vatten som kan ha droppar med stjärnanisolja, eller andra dofter som får dig på gott humör. På Internet kan du söka upp någon svensk e-shop som säljer olika oljor med bra kvalité, exempelvis allt-fraktfritt.se.

Den doft som passar bäst att vara rogivande är inte samma som den som ska pigga upp dig kulna vinterkvällar.. Under vintern så är tända ljus mysigt och det passar bra med ljusen som avger god doft och värme. En uppiggande ETERISK OLJA olja i en vattensprayflaska som man puffar med då och då kan rädda en varm sommarkväll.

En fräsch och uppigande munspray baserad på vatten och några droppas pepparmintolja? Det är viktigt att skaka flaskan innan du sprayar. Du behöver inte nöja dig med smaken eller doften från bara en olja, blanda olika och skapa egna favoriter.

Förmodligen – om du har små barn hemma – så älskar de att utforska olika dofter. Inte bara väldoftande, AROMOLJA bakom öronen och längst halsens hårlinje sägs hålla lössen borta. Detta beror på att de små blodsugarna inte står ut med doften som vi människor upplever som mycket positiv.

Du kan ge ditt morgonkaffe eller barnens kolsyrade vatten helt egna smaker.

Det räcker oftast med en enda droppe aromolja till 1/2 – 1 liter vatten som du sedan kolsyrar. Trött på blaskigt kaffe, med samma smak år efter år? Ge det en kick med en droppe aromolja.

Nöj dig inte med det “gamla vanliga kaffet”, ett par droppar aromolja och du kan ha en ny smak varje dag. Låter det skumt tycker du? Kaffe med polkagrissmak! Visste du att du inte behöver åka hela vägen till Gränna för att njuta av en polkagris? Pepparmintolja fixar det. Vill du göra godissmak? Halstabletter? Polkagris? Kungen av Danmark? eller din egen blandning av flera oljor? Prova gärna att mixa med vatten som du kolsyrar när du går på smak upptäcktsfärd.

Om du känner dig lite nere kan detta vara det rätta alternativet att liva upp dig igen. Lite pepparmintolja i kaffet eller ditt kolsyrade vatten kan ordna en krånglande mage.

Var inte alldeles för försiktig, ta ut svängarna och prova dig fram. Om du anser att en ny blandning blev misslyckad – det gör ingenting. Om du ser till priset kostar aromolja nästan ingenting per droppe. Har man familj så behöver man ju lite olika smaker så att alla får något som de gillar och det ska man tänka på då man beställer oljorna.