Blivältränad med GI föda recept

Letar du ett fason att anlända i form innan sommaren, då kan t. ex. GI födoämnen kosten vara den rätta vägen för dej.

GI i GI föda står för Glykemiskt Index. Det är ett mått som man nyttjar för att se hurdan fort kroppsfunktionerna bryter ner kolhydraterna i somliga livsmedel alternativt rätter. Desto högre GI man innehar, desto fortare bryts maten minska. GI föda är ett sätt att gå minska kilon samt konsumera hälsosammare.

Det finns flertal recept man kan komma genom online för olika GI livsmedel, beroende på det man diggar. Det är blott att bevista de portaler som offererar olika recept och börja välja.

Flera av de recept som är tillgängliga numera via webben använder även grädde i receptet.

Grädde

Grädde är en smaksättare som flera använder i sina rätter alternativt semlor. Det är en vattenemulsion utav fetter som man tar ifrån komjölk. Om man har grädde med en fetthalt som är under 40 %, skall man homogenisera den så att den inte skall skikta sej. Men är fetthalten är över 40 % har dess fettdroppar kapaciteten att binda luft till en fixerad skum form när grädden vispas. Grädde med en fetthalt över 40 % kallas därför vispgrädde.

Det är flera annorlunda fason att anordna vispad grädde. Bland andra finns därnäst två ex, som är de vanligaste sätten som folk runt om i jorden väljer vid t. ex. kokkonst utav GI mat:

Vanlig handvisp

Att begagna sej av en vanlig handvisp när man vill ha vispad grädde är något som flera väljer. Man kan hitta handvispar i samtliga sorters former, färger samt material såsom plast alternativt metall. Men tyvärr resulterar en handvisp mestadels i att den som blandar får smärta i armen.

Ström visp

Sedan finns det också valet av en elvisp som de större hushåll i Sverige redan har. Man kan enkelt handla denna alster genom en vanlig elektronik affär.

Men den produkt som rekommenderas av flertal när det handlar om att vispa grädde samt är väldigt användbar samt effektiv, är den så kallade gräddsifonen.

Gräddsifon

En gräddsifon innehåller en behållare, handtag samt en patron. Patronerna består av lustgas som gör grädden lätt. När man önskar göra en flink vispad grädde för något man antagligen bakar eller lagar, så är det bara att fylla behållaren med grädde samt skruva på en utav dina lustgaspatroner.
Därnäst kommer grädden att anlända ut blandat med gasen ifrån patronen. Grädden är att vara lätt, absolut som man alltid önskar att den skall vara, när det är väl vispad, perfekt för GI födoämnen alternativt bakelse.

En gräddsifon kan man anskaffa genom allehanda sajter på nätet och dem brukar ej kosta så mycket. Och med produkten är också flera fördelar inkluderat, som att den är liten samt tar föga plats i kylskåpet. Men den viktigaste fördelen är att den kan deponera din grädde exakt som den skall vara i behållaren. Detta är möjligt tack vare att behållaren är sluten.

Lustgasen i patronen är den källa som stå sig din grädde fräsch, hade det varit luft istället, skulle det gett upphov till degenerering av fetter.

Laga din GI föda hemma och begagnad en gräddsifon vid behov av snabb, mjuk grädde.