Aga Aqvia kolsyremaskin för hemmet

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett affärsverksamhet som levererar industrigaser till hela Europa, faktum är att företaget är framförallt i Europa på just detta. Som varumärke har Aga funnits i över ett sekel och än idag ligger Aga främst vad innefattar både utveckling samt leverans. Aga levererar gas till en lång rad idé – allt från industritvätt till kylning, uppvärming och laboratorier. Gas är användbart på många plan och i hemmet finns det mestadels representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen alternativt i terassvärmaren.

kolsyrat vatten smakerkolsyrat vatten essenserbordsvatten smakerläsk syprupmineralvattensodavattenbordsvatten

Kolsyrat mineralvatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler försöker klara en så aptitlig hälsa som genomförbart. Vi ska inmundiga mycket med vatten för att hålla våra kroppar och dess funktioner i bra skick, men vanligt kranvatten blir snabbt trist. För att göra inmundiga lite roligare tillsätter vi bubblor och antagligen en aning smak, Ramlösa och Vichy Nouveau har aldrig sålt så bra som nu!

Buteljerat vatten med bubblor och smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det egentligen blott är vatten med lite gas samt smak i. Vatten har vi ju därpå intill avgiftsfri i våra kranar! Dessutom är svenskt kranvatten oerhört rent samt nyttigt, till och med gentemot flaskvatten från «naturliga källor».

För att slippa kånka tunga flaskor vatten från affären kan man addera bubblorna hemma istället, allt man behöver är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en verkningsfull och smakfull kolsyremaskin som både ser snygg ut i köket samt ger ens goda, förädla, purfärska kranvatten precis så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 samt är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverkar såklart inte bara kolsyremaskinerna, utan också gaspatroner, vattenflaskor och smaker som man kan använda som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns två olika modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som kommer i fyra olika kulörer för att var hem skall få en kolsyremaskin som passar in tillsammans med återstående inredning. Stålet är behandlat för att man skall undfly fula fingeravtryck och modellen är framtagen för att passa på både diskbänk samt bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har en aning annan färgsättning. Alla komplement till de olika modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte bara snällt mot plånboken samt ryggen, utan innebär också ett ganska stort slag för miljön. Vattentransporterna bidrar till en kännbar del av alla koldioxidutsläpp samt räknar man därjämte in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Aga Aqvia kan man tillverka både bubbelvatten, smaksatt, kolsyrat vatten samt läsk med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter bubbelvatten och håller att anskaffa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat samt cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna samt andra sorter är goda att hava i sitt kolsyrade vatten. Vill man ha kalorifri smaksättning så kan man kolla in Aromhusets urval som innehåller 20 olika smaker.

Aga Aqvia är inte bara attraherande, miljövänlig samt bestämd, utan oxå enormt enkel att begagna. Med ett enkelt knapptryck på Aga Aqvia får man en massa härliga bubblor i sitt kranvatten!