Aga Aqvia Exclusive är den snyggaste kolsyremaskin

Aga Aqvia Exclusive är en kolsyremaskin med skärpa på effektivitet och form. Vi intresserar oss mer samt mer för form samt inredning och vill gärna att våra köksprylar skall vara minst lika snygga att se på som enkla att använda. Detta har Aga lagt mycket vikt vid när man tog fram Aga Aqvia Exlusive.

Det var år 2008 som Stryk Aqvia Exclusive introducerades samt idag är det en av de mest omtyckta kolsyremaskinerna på marknaden. Ã…r 2011 släppte man Exclusives efterföljare som har en en aning annorlunda design, men ännu samma enkla hantering.

kolsyremaskin

Aga är ett svensk affärsverksamhet med anor från begynnelsen av 1900-talet. Det är ett affärsverksamhet som specialiserat sej på gas samt gasleveranser till allt från industri till privat användning. Gas används i långt större utsträckning än man antagligen antar samt i hemmet finns det flera användningsområden för exakt gas, t ex gasolgrill samt balkonguppvärmning.

Gas är vad som används för att kolsyra dryck samt med en egen kolsyremaskin som t ex Aga Aqvia Exclusive behövs gas. När man köper en ny kolsyremaskin så får man i vanligtvis gas på köpet, men när den tar slut så kan man byta eller fylla på den gamla patronen mot en ny hos närmaste återförsäljare, givetvis kostar det en aning, men inte lika mycket som att ideligen anskaffa en ny gaspatron.

När man skulle designa Aga Aqvia Exclusive så tog man assistans av den välkända färgexperten samt designern Eva Lilja, för att ta fram de fem unika färger som klär Aga Aqvia Exclusives kolsyremaskiner. Färgerna är crème, lime, brunt, brandgul och svart, för att alla skall kunna finna en stilren kolsyremaskin som matchar sitt kök. Apparaten är i rostfritt stål som har behandlats så att inga fingeravtryck fastnar. Eva Lilja är en celeber designer som bland annat har arbetat för IKEA samt Alcro.

Man ville göra en attraherande kolsyremaskin i anrik, smakfull, Skandinavisk form samt det lyckades man enormt bra med. Maskinerna har designat i Sverige och framställs oxå här, det är svenska kvalitetsprodukter som man kan få tag på i Norden och Estland.

När man skall kolsyra sitt vatten så fyller man den avsedda flaskan med kyligt vatten från kranen, spänner fixerad den i sin kolsyremaskin och trycker på knappen. En gång räcker, men vill man hava riktigt mycket kolsyra så kan mantrycka ett par gånger.

Att kolsyra sitt eget vatten är bra ur många perspektiv. Dels är det i längden billigare och dels slipper man bära hem en massa vatten från affären ständigt, men den största tjänste gör man likväl mot miljön igenom att välja bort vatten som transporteras i stora lastbilar.

Om man gillar smaksatt vatten alternativt dricka så funkar Aga Aqvia briljant även för detta, man kan anskaffa smaker, sötningsmedel, läskkoncentrat m. m. från en mängd olika företag. Aqvias egna smaker är goda, liksom Aromhusets smaker för bordsvatten samt läsk.

Aga Aqvia Exclusive är både stilmässigt och användarmässigt i toppklass!