Smaksätt ditt bordvatten med hjälp av Aromhusets lingon

Aromhusets bordsvattenarom lingon är en av tre nykomlingar i det rika utbudet av smaker för kolsyrat vatten, framställt av Gert Strand AB.

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smak sedan 1974, både i Sverige samt utomlands. Företaget, som har sin bas i Svedala, strax utanför Malmö i Skåne, har med hjälp av Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, kaffe samt läsk, haft stora framgångar – inte minst bland personer som vill minska på sitt intag av socker.

Samtliga Aromhusets produkter, inberäknat den nya bordsvattenaromen lingon, men med undantag för en del läskkoncentrat som innehåller ca 20 % socker mot vanlig läsk, är fullkomligt fria från både kolhydrater och kalorier. De ger ingen blodsockerpåverkan och är inte farliga för vikten på något vis. Istället ger de enastående smak åt vatten, kaffe och grädde/yoghurt/glass.

smaksatt vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Aromhusets bordsvattenaromer är fantastiska att ha i sitt hemkolsyrade vatten, flera använder sig av kranvatten samt en egen kolsyremaskin för att producera gott bubbelvatten, istället för att spendera massor av pengar på färdiga bubblor. Med Aromhusets smaker får man även exakt den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går även fint att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som är djupt rotad i svenska hjärtan. Dessa röda små bär som är så goda att mumsa i sig under skogspromenaden frambringar nostalgi i flera av oss. Lingonsmaken är ljuvlig i vatten, inte för söt och mjuk, men heller inte sur eller bitter, utan precis lagom och en smak som älskas av alla från 0-110 år.

Alla Aromhusets smaker går därutöver att blanda med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå bra ihop med t ex citron alternativt blåbär – smaker som redan finns i sortimentet.

Aromhusets bordsvattenaromer är enormt flexibla, de går både att kyla ner samt hetta upp så man kan tillämpa dem inom bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt och en massa annat. Bara fantasin sätter gränserna. Medan vispgräddearomerna är starkare i smak och ger färg åt grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och fullständigt fria från färg. Detta innebär att de känns naturliga för den som önskar nyttja dem för saker som just yoghurt och glass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man ska dosera Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man får med alla andra bordsvattenaromer. Två ml arom är måttligt för en liter vatten, en praktisk doseringspipett följer med vid varje köp. Man kan också mäta upp med assistans av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml smak om man fyller den upp till bredden. Varje flaska består av 30 ml arom som räcker till 15 liter vatten ifall man doserar enligt anvisningar.

Mer information om Gert Strand AB, Aromhuset och samtliga smaker för kaffe, vatten samt grädde finns att få på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att införskaffa på www.allt-fraktfritt.com, precis som alla andra smaker ur utbudet.