Kryddad vatten, en del näringsmässiga information

Den ökade efterfrågan på kryddat kolsyrat vatten har varit ganska briljant, den ökade efterfrågan beror självfallet delvis på grund av satsningen på en “friskare livsstil” samt den betvivla som flera har för kranvatten.

Kryddad vatten – de näringsmässiga fakta med efterfrågan på den sundare livsstil som knallar hand i hand med det ökade intresset för vad vi i själva verket äter och dricker, de “näringsmässiga fakta” som är på etiketterna av livsmedel och drycker granskas som aldrig förr.

Men som man kan presentera dig, utan att forcera i dig något utav annorlunda smaksatta vatten som vi dricker, finns det ganska mycket att rapportera om.

Men tillverkarna vrider samt vänder på märkningsreglerna som tillverkar att man missar många av detaljerna i vad som är i drycken på etiketten samt en del är det vad folk förväntar sig att se, ehuru de ej fullt ut begriper vad det hela innebär.

Ett av de mest anmärkningsvärda exemplen är väl Coca Cola med sitt budskap att en burk Coca Cola innehåller lika mycket socker som ett analog glas med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter Coca Cola saknar allt vad vitaminer samt mineraler som är i fruktjuice väljer de att ej ange något om.

Om du nu tycker att 10 bitar socker låter mycket – vilket det är – så bese vad en Milkshake på MacDonalds innehåller, analog 16 bitar socker av kolhydrater!

Flera och fler inser vådan utav att stoppa i sej en mängd tillägg socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället består av sötningsmedel utav tveksamma hälsoskäl.

Kryddad kolsyrat vatten, vinner mer samt mer mark som ersättare av de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: http://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige borde vi taxera oss speciellt lyckliga vari vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som finns att köpa i livsmedelshallarna.

Kryddad vatten – ett hälsosammare val och med kravet på en sundare livsstil traskar det ökade intresset för vad vi i själva verket äter och dricker.

Konsumenter tittar alltmer sin mat och dryckesval baserade på näringsinnehåll samt den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig tidigare.

Konsumenter är oxå mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en andel av en hälsosam livsstil.

Att hålla anatomin antagligen hydrerad förbättrar energinivåer, hjälper till att dumpa toxiner från ditt system, samt hjälper till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i antonym till traditionella kolsyrade drycker, juice, fika etc är kalori independent och har inga negativa egenskaper, men låt oss vara helt ärliga, det kan vara lite trist.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer offererar samtliga fördelarna med rent vatten men med mer fördel för att det smakar bra, samt med så flera spännande samt spännande smaker som är att få idag är det alltid någon smak som kan tilfresställa också den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett självklart alternativ för den hälsomedvetna konsumenten.


Bordsvatteninfo.