Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vår kropp utgörs till stor del av vatten

Att välja vatten som sin huvudsakliga dryck finns det flera bra anledningar till. Den mest uppenbara anledningen är tveklöst den personliga hälsan. En människokropp består till 55-75 % av vatten vilket gör det glasklart att man måste fylla på med färskt vatten regelbundet. Vatten finns i stora mängder av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att intaga rent vatten också, oavsett hur mycket av allt annat man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

bubbelvatten smakeraqviasodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Kolsyra ditt vatten ifall det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten en aning kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än alldagligt, därjämte lämnar det en pur och frisk känsla efter sig i mun, svalget och magen, och passar därför utmärkt som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man inhandla i butik också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna ekonomin skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir avsevärt lägre och man behöver inte bidra till de tunga transporter som fraktar buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både slantar och miljö

En kolsyremaskin behöver inte kosta speciellt mycket, man kan för skojs skull räkna ut hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna få för samma pris och sedan bedöma hur raskt man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta antar. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten erbjuder idag så många goda smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är svaret. Dessa fantastiska aromer finns i 22 skilda smaker som alla går att mixa med varandra för att alstra intressanta smakfusioner. Gert Strand AB är företaget bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med otaliga års erfarenhet av framtagning av essenser samt koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer skänker ditt bubbelvatten ljuvlig smak

Aromhusets bordsvattenaromer ger det kolsyrade vattnet fyllig smak, utan att vara för markant. De består av inget socker alternativt sötningsmedel och ger således ingen sötma. Smakerna är fullt jämförbara med de som LOKA och Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill producera sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Portionera försiktigt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, ungefär två ml per liter vatten.
3.Vrid fast alternativt klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att addera kolsyra, olika maskiner erbjuder här olika alternativ
5.Skruva eller dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är färdigt att drickas
6. Servera med fördel med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt behändig process som kräver betydligt mindre kraft än att bege sig mot affären, bära med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna kånka med sig dem tillbaka till butiken för att panta dem.

Handla Aromhusets ljuvliga bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.