Handla electrocigarette istället för vanliga cigg

Kan man skifta ut vanliga cigg mot elcigg, det är en fråga som otaliga som söker efter bra sätt att sluta blossa på ställer sig. Många experter tycker att electrocigarette icke hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Fast realiteten är att så kallade e-cigaretter är avsevärt säkrare än vanliga cigaretter med tobak.

Om du har beslutat dej för att sluta röka kan ett startkit vara en finfin investering, det finns dessutom skilda smaker på cigaretten att välja på. Med lite extra inspiration kan det här medföra till ett hälsosammare leverne och livsstil.

Hur länge kan jag blossa min elcigg?

För att svara på den frågan måste vi kika på batteriet som din e-cigg har. 1 000 bloss på ett batteri är inte ovanligt. Fast för att man ska kunna uppnå det tvingas du sköta om din produkt på korrekt sätt.

e

Hur mycket el-cigaretten kostar beror mestadels på dess kvalitet och utseende. När du ska handla din nästa e-cigarett är batteriet väsentligt, kolla detta noga då du beställer dem på nätet. Flera gånger då kan det löna sig att betala lite mer för högre kvalitet som räcker längre.

Elcigg finns också för korttidsbruk. När du aldrig har provat en el-cigg tidigare kan det vara bra att pröva för att begripa vad det hela handlar om.

Electrocigarette är för alla

El-cigaretterna gör att du kan fortsätta att vara rökare, utan att vara tobaksrökare. Electrocigarette innehåller inget nikotin, därför blir du icke beroende. Från och med nu blir samtliga belåtna när du feströker då du slipper drogen.

Med en e-cigarett kan du röka utan att störa andra. E-juicerna kan alstra flera sköna smaker och aromer. Det kan jämföras med dom traditionella vattenpiporna. Här slipper man till på köpet den giftiga tobaken.

Köp e-juice samt e-cigg på nätet

Handla e-ciggen samt e-juicen i Sverige. Allt fler butiker får ett bredare sortiment så att du kan hitta nya smaker. Rökning som idé kan vara för evigt förändrad. Idag hittar du ett mycket grandiost sortiment av e-cigaretter, gå genom alla före du bestämmer dig.

Köp din e-cigg, läs därefter noga genom instruktionerna. Då får den ett längre liv.