Aromhuset hjälper dig ge smak till kolsyrat vatten

Främja hälsan med smakrika kolsyrade drycker

Smaksatt, kolsyrat vatten är en industri som bara expanderar. Våra krav på kvalitet och goda smaker ökar parallellt med varandra så vi accepterar varken ordinärt, slätt kranvatten eller sockerbombade läskedrycker i likadan utsträckning som förr. De flesta känner till att vatten är den bästa universaldrycken och det friskaste vattnet finns i regel i våra kranar, men så önskar vi ju ha våra bubblor samt den friska subtila smaken av frukt eller bär också, så då dricker vi dyr Ramlösa, Vichy Nouveau eller Loka istället.

sodavatten

Literpriset mellan det buteljerade, kolsyrade vattnet och det kranvatten vi har obegränsad tillgång till i våra hushåll skiljer en hel del. Därtill är det svårt att bära med sig köpevatten från affären för att när flaskan är urdrucken måste bära med sig den åter till affären igen för pantning. Av denna orsak köper allt fler egna kolsyremaskiner, eller installerar kolsyrekranar i sina nybyggda kök. Investeringen betalar sig ganska kvickt om man dricker mycket kolsyrat vatten.

Smaksätt med naturliga bordsvattenaromer

De friska smakerna då? Aromhuset heter ett populärt koncept för bordsvattenaromer. Det företag som ligger bakom heter Gert Strand AB och har sitt huvudsäte i Svedala utanför Malmö i Skåne. Aromhusets bordsvattenaromer innehåller ett sortiment på 22 skilda smaker att ha i sitt kolsyrade vatten för att ge det samma smakbalans som man finner i de lyxiga, färdigsmaksatta vattenflaskorna ute på marknaden.

Proceduren att kolsyra och sätta smak på sitt eget vatten är ytterst behändigt, långt mindre energikrävande än att släpa tvålitersflaskor eller backar med små glasflaskor till och från affären ständigt. Därjämte har man hela tiden tillgång till färskt bubbelvatten i den smak man känner sig sugen på för tillfället.

Varje flaska av Aromhusets bordsvattenaromer består av 30 ml högkoncentrerad smak. Den rekommenderade doseringen är 2 ml arom per liter kolsyrat vatten, och med tanke på att de små flaskornas korkar rymmer runt 3 ml, så doserar man enkelt 2/3 av korken åt varje liter vatten man ska placera i sin kolsyremaskin. Det går helt enastående att mixa de skilda smakerna för att ta fram personliga favoritkombinationer.

Många användningsområden

Aromhusets bordsvattenaromer kan nyttjas också till andra saker än bara kolsyrat vatten. Några droppar av Aromhusets Toffee Kola är härligt i morgonyoghurten, utan att fördärva nyttigheten av den naturella yoghurten.

Aromhusets produkter, som inkluderar bordsvattenaromer, kaffearomer och vispgräddearomer, är samtliga fria från såväl socker som sötningsmedel, vill man ha sötma får man tillsätta det separat och Gert Strand AB rekommenderar då Sucralose som likaså finns i Aromhusets utbud. Sucralose är ett sötningsmedel som inte tillför vare sig kalorier eller kolhydrater, men som med oerhört hög koncentration bidrar till likadan sötma som ordinärt socker.

När det handlar om kolsyrat vatten så krävs dock ingen sötma, det friska vattnet blir superbt för att släcka törsten när de underbara smakerna adderas. Aromhusets bordsvattenaromer för kolsyrat vatten inkluderar ett brett spektrum av smaker som uppskattas oerhört mycket av stora som små! Allt från mjuka smaker såsom Vanilj, Toffee Kola och Banan, till friska smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär och Citron och vidare till typiska vuxna smaker som Pepparmint och Absinth.

Handla dina bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!