Prova Bensalkonklorid mot påväxter!

Du vet redan att mossan måste bort mene ska du välja Bensalkonklorid eller inte? Nu kan du få bort mossan för egen maskin.

mossa

Du kanske redan har koll på att Bensalkonklorid och Bensaltensid är samma sak? Grönfri Proffs är inte dyrt men om du har ett stort tak kanske du ändå vill jobba direkt med ingrediensen som gör jobbet.

Bensalkonklorid och Bensaltensid är ingrediensen som fungerar mot påväxt

Medlen har egentligen samma verkan. Det är ändå det verksamma ämnet Bensalkonklorid som gäller. Det är denna ingrediens som gör att du med dessa produkter kan ta bort mossa på tak på ett effektivt sätt.

Bensaltensid eller Bensalkonklorid klarar jobbet.

Möglet har heller ingen chans

Att använda Prickfri eller Grönfri Proffs har ju flera skäl än att du vill att det hela ska se snyggt ut. Huset kan ta skada om mögelangreppet inte åtgärdas. Det blir rent och fint.

Produkten används för att få bort mossa helt enkelt. Det går också att behandla utomhusmöbler som börjar visa tecken på påväxt som mycket väl kan vara början till mögel.

Köp BENSALTENSID och spä ut själv för att spara pengar

Du blandar enkelt Bensalkonklorid själv. behandla takpannor Det ska spädas ut 32 gånger. Då avdödas all påväxt, även djuprotade lavar. Regnet tar bort det överflödiga medlet.

Om du gör detta kommer du att ha en Biocid som verkar rengörande och som dessutom kan få bukt med annars svårutrotade svarta prickar. Trädgårdsplattorna ser ut som nya efteråt.

Läs instruktionerna innan du drar igång. Det finns inget starkare än koncentrat.

Ha bra grejor när du arbetar. Många väljer att använda en högtrycksspruta.