Kaffekapslar är bra att ha hemma

Få av oss kan tänka sig att leva utan kaffe. Om du står utan Dolce Gusto kaffekapslar då både du och några vänner vill få en kopp är det kris. Se till att ha ett bra lager av kaffekapslar i din kapslar kaffemaskin.

Tänk på att ha rätt kapslar till kaffemaskin!

Vad gör du om du plötsligt står utan kaffekapslar till kaffemaskinen och lusten att dricka riktigt gott kaffe är så stark att du nästan kan svimma. Kaffe får oss att vakna till. Ibland kan vi inte vara utan kaffe mer än en timme.

En del säger att de inte känner skillnad på kokkaffe och annat kaffe. Då kan du fantisera och tänka att det är Nespresso Intenso eller någon annan kaffesort.

Kaffe är ju ändå kaffe även om det görs med kapslar till kaffemaskin eller inte. Fast den som har upplevt situationen då det inte finns kapslar till Tassimo och gästerna väntar på kaffe efter maten vet att det handlar om mer än lusten till gott kaffe.

Det finns få ursäkter till att det inte finns något kaffe hemma. När du har pratat hela veckan om hur du gör bästa kaffet i stan med kapslar Dolce Gusto kan det lätt bli förvånade miner.

Systemet för att aldrig få slut på kaffekapslar

Utveckla egna system för kaffekapslar och se vad som fungerar. Välj exempelvis bland Dolce Gusto eller Caffitaly.

kapslar

För det första ska du se till att du alltid vet vad som finns i kaffeskafferiet. Den som plockar ut kaffekapslar på måfå utan att veta vad som finns kvar ta en risk. Om du har för vana att ställa fram nästan tomma paket så vet du vilka du ska fylla på.

Det kan också vara klokt att ha en liten anteckningstavla på insidan av skafferidörren. Det finns hur många metoder som helst för dig att använda. Så enkelt kan det vara att veta när du ska köpa ett nytt lager. Du lär dig när det är dags att fylla på kaffekapslar till kaffemaskin igen.

När du ändå är i butiken för att handla nya kapslar kanske du upptäcker nya smaker. Den som beställer online får utveckla ett annat system.

Handla billiga kaffekapslar på nätet

Om du vill köpa Dolce Gusto ska du kolla på nätet. Det finns hur många kaffekapslar som helst på nätet.

Det går mycket snabbare att handla online. Utbudet av smaker är mycket större. När du handlar online upptäcker du sådant som du inte trodde fanns.

Priset är lägre än i en fysisk butik. De kändaste märkena är billigare online. Det finns stora pengar att spara på nätet så se till att göra det.

Skriv ned du ska köpa så att du inte glömmer bort det. nespresso intenso Om du behöver kaffekapslar till kaffemaskin på en gång kan det hända att du betalar mer än vad du borde. Du tjänar därför på att komma ihåg var du köpte de billiga kapslarna senast.

Drick inte samma kaffesort hela tiden.

Vissa anser att det är heligt att dricka kaffe. Det behöver inte bara vara negativt att du glömmer bort att köpa kaffekapslar i tid till din kaffemaskin Dolce Gusto. Kaffet blir godare om du varierar kaffesorterna.

Det ger dig tid att filosofera. Du kanske funderar på att köpa en perkulator? När kaffekapslar är slut finns det kanske andra nödlösningar som du kan ta till.

Påminn dig själv om att beställa kaffekapslar i tid

Ibland kan vi alla behöva en påminnelse. Kaffemaskinerna innehåller den senaste tekniken.

Sätt ett alarm. På så sätt missar du aldrig när du ska köpa nya Lungo varor. Det ger dig en kick.

Du kan också skicka ett mejl till dig själv och ställa in datum för det. Bara det fungerar för dig. Alla kan välja sin favorit.

Så länge det finns kapslar så är det ingen fara!

Kapslar måste det finnas. Det är rena rama slöseriet med möjliga kaffestunder och kan leda både till desperation och pinsamma ögonblick. Nu vet du allt du behöver veta om kaffekapslar!