Gör det enkelt med Dolce gusto och kaffemaskin kapslar!

Bli din egen barista. Det har aldrig varit enklare än med Dolce gusto. Efterfrågan av Dolce gusto med kaffemaskin kapslar ökar.

Kaffemaskin

Kapslarna passar perfekt i maskin. En kapsel genererar en kopp kaffe. Välj hur du vill ha det. Är du sugen på choklad så går det att ordna.

Så fungerar en Dolce gusto bryggare med kaffemaskin kapslar

En Dolce gusto bryggare kräver sådana kapslar också. Du väljer den sort du vill ha. En ny smak för varje dag.

Du kan göra Dolce gusto espresso som stark eller välja lungo för att tillsätta mer vatten. Varje kapsel ska ha sin vattenmängd. Sedan är det bara att dra igång. Glöm inte bort att placera en kopp där kaffet kommer ut ur maskinen!

Kaffet blir klart snabbt. Till en kopp behövs en kapsel. Flera koppar kräver flera kapslar. Att spä ut kapslarna leder bara till en vattnig smak!

Varför ska du köpa en Dolce gusto maskin?

Kapslar kaffe passar för de allra flesta. Kapslarna finns lite överallt. Vill du ha gott kaffe så ska du prova en Dolce gusto. Bjud gärna dina gäster på det.

Skummad mjölk är gott till KAFFEKAPSLAR MASKIN. Mjölken finns redan.

Är det svårt att göra kaffe med kaffekapsel maskin?

Nu är tiden att göra en Dolce gusto med KAFFEMASKIN MED KAPSLAR. Det är i stort sett bara en knapp som du ska ha koll på och så spaken för varmt eller kallt vatten.

Kaffet är aldrig långt borta med Dolce gusto. kaffekapslar nespresso Så enkelt, så roligt. Du kan behöva en liten inlärningsperiod gällande kapslarna.

Maskinen måste rengöras. Det kommer nämligen att få betydelse för hur ditt kaffe smakar. Utveckla en rengöringsrutin för maskinen. Då lär du slippa problem med smaken för att kaffemaskinen inte är rengjord.