Använd nya Grönfri och Prickfri för att förhindra påväxt

Mossan försvinner på ett ögonblick så länge du använder rätt produkter. Marknaden för rengöringsprodukter har verkligen blommat ur på senare tid. Du kanske har hört talas om Grönfri och Prickfri?

Produkter som Grönfri och Prickfri har verkligen en effektiv effekt

Jape är det som har producerat Grönfri och Prickfri. Prova att använda medlet på ytor som har skiftat färg på grund av mikroorganismer. De här produkterna består av 8-procentig lösning av Bensaltensid som löses i vatten.

För att spara en hel del pengar och skona miljön från onödiga transporter och plastemballage kan man själv blanda en 8%-ig lösning av Bensaltensid. Bensaltensid säljs flytande som 50%-ig lösning. Den måste dock spädas ut först.
Spä ut den så att det räcker till det du ska använda lösningen till. När blandningen är utspädd kostar den mindre per liter.

Om du anlitar firmor spär de ut till ungefär 25 %. Det kan man bland själva också.

ta

Många har upptäckt fördelarna med Påväxt-Stopp. Samma innehåll av verksam beståndsdel och lägre pris. Variationerna i pris kan vara stora, ibland skiljer det så mycket som 1/5. 20% billigare.

Själv ska du späda lösningen fem gånger för att få en brukslösning som du kan använda för takrengöring såväl som för att få fina trädgårdsplattor. Grönfri Proffs kan fungera lika bra det.

Bättre kan det inte bli

Det skiljer ingenting mellan Prickfri och Grönfri. Resultatet kan ända skilja sig lite. Hur mycket en produkt är utspädd varierar, från produkt till produkt.

Bäst resultat får du när du rengör så ofta som du kan

Kostnaden är inte allt. få bort svartmögel Huvudsaken är ju att du använder produkter som Prickfri. Mossan försvinner direkt.

Medlet är egentligen betydelselöst det som spelar roll är att du städar rutinmässigt. Du kanske till och med vill boka in i ditt eget schema när du ska behandla påväxt med det medel som du har valt. Då missar du inte att göra detta så ofta som krävs för att slippa ta bort mossa på tak då den har vuxit sig så tjock att det är svårt att komma åt.

Du kommer att upptäcka ett helt nytt sätt att städa på

Du får inte lösa med Grönfri och Prickfri.

Bensalkonklorid är ofarligt om du vet vad du gör. Ett munskydd behövs för sprutdimma irriterar halsen. Glasögon som skyddar kan vara bra att ha.

Man kan inte vara nog säker när man använder Prickfri. Det blir säkrare så.

Tänk också på att ha stadiga och säkra skor och det särskilt då du gör rent på taket där det kan vara halt och ostadigt på sina platser. Årstiden spelar ingen roll.